ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ
ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

K-INSURANCE | ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ Δ. & ΣΙΑ ΟΕ


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η "K-INSURANCE «ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε" είναι ένα μεγάλο μεσιτικό και πρακτορειακό ασφαλιστικό γραφείο με έδρα το Βόλο, το οποίο λειτουργεί από το 1994. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόλογες και φερέγγυες Ελληνικές και Διεθνείς ασφαλιστικές εταιρείες.

22 χρόνια δραστηριότητας

Έχουμε την απόλυτη εξειδίκευση στην πώληση προϊόντων για την κάλυψη μεγάλων εταιρικών πελατών. Μέσα στα 22 χρόνια δραστηριότητας μας έχουμε κερδίσει αρκετές διακρίσεις στις πωλήσεις και στο AFTER SALES SERVICE των Ομαδικών Ασφαλιστηρίων Ζωής και Υγείας μεγάλων επιχειρήσεων καθώς και προϊόντων τεχνικών ασφαλίσεων και κλάδου πυρός.


Εξειδικευμένα πολυασφαλιστήρια

Ασχολούμαστε με σημαντικά προγράμματα όπως η κάλυψη αστικής ευθύνης στελεχών επιχειρήσεων και τα εξειδικευμένα πολυασφαλιστήρια μεγάλων επιχειρήσεων τα ειδικά συμβόλαια τεχνικών κλάδων όπως η ασφάλιση φωτοβολταϊκών πάρκων, η απώλεια κερδών, οι μηχανικές βλάβες, καθώς και η διασφάλιση του επιχειρηματία από κάθε κίνδυνο που μπορεί να αντιμετωπίσει στην πορεία της επαγγελματικής του καριέρας.


Δίκτυο συνεργατών

Παράλληλα με την ανάπτυξη ασφαλιστικών εργασιών, το πρακτορείο μας δραστηριοποιείται ενεργά στην ανάπτυξη ενός δυνατού δικτύου αποκλειστικών και μη συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Το δίκτυο αυτό με την πολύτιμη προσφορά του, όλα αυτά τα χρόνια, έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην αναγνωρισιμότητα και την ανάπτυξη των εργασιών μας αλλά και στη διάδοση του brand name της K-Insurance. Και αυτό έχει επιτευχθεί από τις εξαιρετικές πωλήσεις ατομικών-προσωπικών προγραμμάτων (retail) που καλύπτουν τις προσωπικές ανάγκες της Ζωής, Υγείας, Σύνταξης, Περιουσίας, Αστικής Ευθύνης, Προσωπικών Ατυχημάτων και Αυτοκινήτου, μέσα από την γκάμα προϊόντων και λύσεων της K-Insurance.

ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ:

ΔΙΚΤΥΟ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

που ασχολούνται με την πώληση κυρίως Ζωικών προγραμμάτων που στεγάζονται και εκπαιδεύονται στα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας μας στο Βόλο και λειτουργούν με τη φιλοσοφία του Agency

ΔΙΚΤΥΟ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

σε όλη την Κεντρική Ελλάδα και την Αθήνα έως τη Βόρεια και Δυτική Μακεδονία .

ΒΑΣΙΚΟΣ
ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ

είναι η καλή επικοινωνία και η εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η συνεχής επέκταση και υποστήριξη του δικτύου μας.

ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ
ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

Σήμερα τα στελέχη και οι συνεργάτες μας αριθμούν περί τους 150 και καθημερινά προστίθενται νέοι. το πελατολόγιο μας να αποτελείται πάνω από 35.000 πελάτες.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2017 ΕΙΝΑΙ:


Να διατηρήσουμε την ευρωστία μας και τη σταθερή μας ανάπτυξη μέσα στην κρίση και να μπορούμε να είμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες και τους συνεργάτες μας, όπως ακριβώς κάνουμε μέχρι σήμερα

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΗΣ K-INSURANCE ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΕ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΙΣΟΤΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ


Διευθυντρια Πωλήσεων είναι η κ. Παπαγεωργίου-Κουρτίδου Αναστασία

Υπεύθυνος Πρακτορειακού Δικτύου και Ανάπτυξης είναι ο κ. Κουρτίδης Δημήτριος

Υπεύθυνη Διοικητικών Λειτουργιών και Κλάδου Ζημιών είναι η κ. Κουρτίδου Ιωάννα