ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ


01

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Σε δύο, τέσσερις, έξι ή και πολύ περισσότερους τροχούς... Το όχημά σας είναι εκτός από ένα μέσο μετακίνησης, ένα σημαντικό περιουσιακό σας στοιχείο η απόκτηση του οποίου απαιτεί πολλές θυσίες! Για την προστασία του οχήματός σας από κάθε κίνδυνο που σχετίζεται αυτό, σχεδιάζουμε μαζί αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας ασφαλιστικές ανάγκες.
ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
02

ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ - ΣΥΝΤΑΞΗ

Όλοι αναγνωρίζουμε τη μεγάλη αξία της αποταμίευσης για την ποιότητα της ζωής μας.
Το να αποταμιεύουμε συστηματικά κάποια χρήματα είναι μια σπουδαία συνήθεια η οποία μπορεί να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε ένα έκτακτο, σοβαρό γεγονός στο μέλλον, να δημιουργήσουμε ένα κεφάλαιο για τα χρόνια που θα βρισκόμαστε στη σύνταξη, να βοηθήσουμε τα παιδιά μας σπουδάσουν και να αποκατασταθούν επαγγελματικά, να αποκτήσουμε ένα υψηλής αξίας περιουσιακό στοιχείο.
ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
03

ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Το Σπίτι μας!.. Το Σπίτι μας είναι το καταφύγιο μας. Το μέρος όπου νιώθουμε ασφαλείς και προστατευμένοι. Είναι η Βάση μας, η Έδρα μας. Είναι κομμάτι από τον εαυτό μας και συνήθως γίνεται προέκταση της προσωπικότητάς μας και καθρέφτης του χαρακτήρα μας. Ίσως το σημαντικότερο περιουσιακό μας στοιχείο!
Μαζί μπορούμε να προστατεύσουμε όλα όσα για τον καθένα σημαίνει «Σπίτι».
ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
04

ΠΑΙΔΙ

Η «συνέχιση» του εαυτού μας. Τα παιδιά μας είναι ο θησαυρός μας, η πηγή έμπνευσης και ελπίδας για κάθε γονιό. Όμως στην καθημερινότητα, τα παιδιά μας δεν μας φέρνουν μόνο χαρές αλλά και ανησυχίες . Όλοι οι γονείς προβληματιζόμαστε σχετικά με την ανάπτυξη των παιδιών, τη διατροφή τους και το σημαντικότερο την Προστασία και Διαφύλαξη της Υγείας του και της διασφάλισης του Μέλλοντος τους. Μαζί μπορούμε να βρούμε τη λύση!
ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
05

ΥΓΕΙΑ

Για όλους μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό ανεξαρτήτως οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης. Η Υγεία είναι ο παράγοντας που μετράει την φυσική, ψυχολογική ή ακόμα και την πνευματική κατάσταση ενός ζώντος οργανισμού.
Σύμφωνα με τον ορισμό που διατυπώθηκε στο καταστατικό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (1946) η υγεία είναι «η κατάσταση της πλήρους σωματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας και όχι μόνο η απουσία ασθένειας ή αναπηρίας». Έτσι λοιπόν, η έννοια της υγείας, δεν αποδίδεται μόνο από την ιατρική, αλλά και από άλλους παράγοντες όπως είναι το περιβάλλον, η οικονομία, η εργασία κ.α.
ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
06

ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ - ΣΠΟΥΔΩΝ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Για Αναψυχή, για Σπουδές, για Εκπαιδευτικούς Λόγους ή ακόμη και για Εργασία. Τα Ταξίδια σίγουρα αποτελούν μία από τις πιο αγαπημένες μας δραστηριότητες. Από την οργάνωση έως την εκτέλεση ενός ταξιδίου τα βήματα είναι απλά και αυτό που μένει για εσάς είναι η Απόλαυση. Αφήστε εμάς να φροντίσουμε για οτιδήποτε μπορεί να σας βγάλει εκτός προγράμματος!

ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
07

ΣΚΑΦΟΣ

Μέσο Αναψυχής ή Εργασίας…
Το σκάφος είναι ένας «Τρόπος Ζωής» που σας δίνει μίαμοναδική ποιότητα ζωής
και αίσθηση Ελευθερίας. Εμείς είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε
τη δυνατότητα να το χαρείτε με ασφάλεια.
ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
08

ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ

Όλοι μας είχαμε, έχουμε ή πιθανόν να έχουμε μία συναλλαγή με κάποια τράπεζα η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει μία οφειλή, όπως ένα στεγαστικό, επαγγελματικό ή καταναλωτικό δάνειο ή μίας πιστωτικής κάρτας. Μαζί μπορούμε να εξασφαλίσουμε την αποπληρωμή μιας τέτοιας υποχρέωσης ακόμη και στη δυσάρεστη περίπτωση που ο οφειλέτης θα εκλείψει από τη ζωή και το «βάρος» θα επωμιστεί η οικογένεια.
ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
09

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

ΝΕΟ!

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες,
το ποδήλατο τείνει να γίνει το πιο
δημοφιλές μεταφορικό μέσο για
την κάλυψη μικρών ή και μεγαλύτερων
αποστάσεων. Με γνώμονα λοιπόν τις
εξελίξεις που μας περιβάλλουν,
είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας
ανακοινώσουμε τη δημιουργία
ενός νέου, άκρως ανταγωνιστικού
προγράμματος Ασφάλισης Ποδηλάτου
“Cycle Way”, το οποίο καλύπτει πλήρως
τις ασφαλιστικές ανάγκες των οπαδών
του είδους.
ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

10

ΟΙΚΙΑΚΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ

Στη στέγη ή στην ταράτσα της κατοικίας σας. Είναι η εναλλακτική πηγή ενέργειας που πάρα πολλοί άνθρωποι μέχρι τώρα έχουν εγκαταστήσει και χρησιμοποιούν αντικαθιστώντας τις έως τώρα γνωστές σε όλους μορφές ενέργειας. Είναι τα συστήματα συγκέντρωσης της ηλιακής ενέργειας και μετατροπής της σε ηλεκτρική.
Η ηλιακή ενέργεια που προσπίπτει στην Γη καθημερινά αρκεί να τροφοδοτήσει όλες τις ανάγκες της ανθρωπότητας σε ηλεκτρικό ρεύμα για πολλές μέρες. Η χώρα μας, η Ελλάδα, είναι η χώρα της διαρκούς ηλιοφάνειας.
ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ